Pri objednaní na webovej stránke dostanete potvrdzovací e-mail. Tam nájdete odkazy na úhradu, úpravu alebo zrušenie objednávky.
Objednávku si môžete zrušiť sami maximálne 12 hodín pred začatím služby. Ak zostáva menej času pred začatím služby, zavolajte na call center alebo nám napíšte prostredníctvom messengerov.
Na svojom osobnom účte si môžete pohodlne upravovať a zrušovať objednávky. Nájdete tam aj zoznam vašich budúcich čistení, ak ste prihlásení na abonentný plán. Môžete zmeniť dátum a čas.